Karabük Üniversitesi personeli ve aileleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İbrahim Kürtül, fakülte dekanları, birim yöneticileri, akademik-idari personel ile aileleri Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akşam Ezanı’nın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi ve dualar edildi.

İftar yemeğinde konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Ramazan Ayı’nın dayanışma, birlik ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Bu ayda herkes yardımlaşmayı, birbirine destek olmayı, Allah’a şükretmeyi daha iyi hissediyor. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de içinde bulunduran bu ay inşallah vatanımız, milletimiz ve Karabük Üniversitesi için hayırlı olur. İnşallah bundan sonra da daha nice Ramazan Ayları’nda Karabük Üniversitesi ailesi olarak bir arada olur, iftarlar yaparız. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi