Karabük’te dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı.

Hafta sonu oğullarının nişan törenine katıldıktan sonra torunlarına bakmak üzere Ankara’ya dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin Eskipazar ilçesinde tomruk yüklü TIR’a arkadan çarpması sonrası 2 kişi öldü, biri çocuk 3 kişi yaralanmıştı.

Karabük’te oğulları Saygun Aksoy’un nişan merasimini yapan Rahman Aksoy ve eşi Zekiye Aksoy ile kızları Seda Aksoy Erorhan, damadı Uğur Erorhan ve torunları Ali Çetin Erorhan ile Ankara’ya dönüş yaptıkları sırada Eskipazar ilçesi Aslanlar mevkiinde önlerinde seyreden tomruk yüklü TIR’a arkadan çarpmıştı. Otomobilin demir yığını haline dönüştüğü kaza sonrası kaldırıldıkları hastaneden hayatını kaybeden Zekiye Aksoy ve kızı Seda Aksoy Erorhan için Öğlebeli Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından Öğlebeli Mahallesi Topçular Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze Rahman Aksoy ve oğlu Saygun Aksoy güçlükle ayakta durduğu göründü.

Cenaze namazının ardından Zekiye Aksoy merkeze bağlı Beleköyü aile mezarlığında, kızı Seda Aksoy Erorhan ise Ovacık ilçesinin Boyalı köyünde toprağında verildi. Kaza sonrası yaralanan Uğur Erorhan ve 3 yaşındaki Ali Çetin Erorhan’ın tedavi sürüyor.