İKİ ARAÇ ARASINDA SIKIŞMAKTAN KIL PAYI KURTULDU

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI

kılpayo

Kaza geçtiğimiz günlerde Yenişehir Mahallesi Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu karşısında bulunan özel bir marketin önünde gerçekleşti.

Market alışverişini yaptıktan sonra arabasının bagajına malzemeleri yerleştiren Hüseyin E. iki araç arasında sıkışmaktan saniyelerle kurtuldu.

Marketten aldığı malzemeleri aracına yerleştirmek üzere arabasının arka tarafına gelen Hüseyin E. bir süre burada kaldıktan sonra bir kaç saniyeliğine aracın arkasından ayrılarak kaldırım tarafında eşi ve çocuğunun marketten çıkmasını bekliyordu.

Bu esnada suratli olduğu iddia edilen bir araç ters yönden gelen bir aracı farkedince firene bastı. Kontrolü kaybeden sürücü, park halindeki araçlara yönelince kaza kaçınılmaz oldu. Sürücü iki araca çarparak güçlükle durabilirken Kardemir A.Ş'de mühendis olan Hüseyin E. park halindeki iki aracın arasında sıkışmaktan saniyeler ile kurtuldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken olayı hafif sıyrıklarla atlatan Hüseyin E. KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İşte güvenlik kamerasına yansıyan o anlar;