Safranbolu Kaymakamlığı ve Safranbolu Belediyesinde görev yapan bayanlar Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ile eşi Miray Ürkmezer tarafından düzenlenen kahvaltıda buluştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile düzenlenen kahvaltı programına katılanlar ile bir süre sohbet eden ve Kadınlar Gününü kutlayan Ürkmezer, “ Ülkemiz inşallah çok daha güzel günlere Türk kadının önderliğinde ulaşacaktır” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günün münasebeti ile Kaymakamlık ve Belediyede çalışan bayan personellerle kahvaltı programında bir araya geldiklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer’in önderliğinde güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini, güzel işler üretmeye çalıştıklarını ve bunu tüm çalışma arkadaşları ile mesai yaparak ortaya koyduklarını söyledi.

Safranbolu gibi daima medeniyetin beşiği olmuş, geçmişten günümüze tüm güzelliği ve kültürüyle gelebilmiş bu güzel topraklarda görev yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Ürkmezer; “ Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman yanımızda olan kadınlarımızın, Türk kadının önderliğinde çok daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyor, başta Safranbolu’daki kadınlarımız olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer yaptığı konuşmanın ardından programdan ayrılırken, Miray Ürkmezer, kahvaltıya katılan Kaymakamlık ve Belediye bayan personellerinin tümü ile tek tek sohbet etti.

Yaklaşık iki saat süren program sonrası hatıra fotoğrafı çektiren bayanlar, Kadınlar Günün nedeni ile ilk defa gerçekleştirilen bu güzel organizasyondan dolayı Miray Ürkmezer’e teşekkür ettiler.