Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer alan ve En Fazla İhracat Yapan İlk 100 ihracatçı firma arasında bulunan Mescier Şirketler Grubu markalarından Kayın Su dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Eskipazar ilçesinin Karakışla mevkiinde yer alan ve 9000 metrekare kapalı, 40000 metrekare toplam alanıyla Adını ve lezzetini Karadeniz bölgesinin doğasından alan Kayın Su markasının pazardaki diğer ürünlerden en büyük farkı ise su kaynağının şişeleme tesisiyle neredeyse aynı noktada olması.

İçeriğindeki yüksek kalsiyum ve magnezyum düşük sodyum oranıyla Avrupa Birliği tarafından önerilen sağlığa en yararlı sular arasında yerini alan Kayın Su,  yani Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından "Üstün Lezzet Ödülüne" layık görüldü.

Karabük'ten Türkiye'ye yayılan doğal mineral deposu Kayın Su, Karabük Merkez, Ankara Bölge Müdürlüğü ve diğer şehirlerdeki yaygın bayi ağıyla pazardaki payını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Şirket Müdürü Avni Kırıkoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şirketimizi iç pazarda çok iyi bir noktaya taşıdık. Geniş bayi ağımızla ürünlerimizi en taze haliyle tüketiciyle buluşturuyoruz. Kayın Doğal Mineralli Su ülkemizde fazlasıyla tanınır ve tercih edilir bir noktada. Uluslararası pazarda ise çok daha büyük hedeflerimiz bulunuyor. Şuan Panama, İngiltere, Arabistan, Almanya ve birçok ülkeye ihracat yapmaktayız. Karabük'ün ve Bölgemizin önemli değerlerinden biri olan Kayın Su, yatırımlarına tüm hızıyla devam ederek dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyecektir." ifadelerini kullandı.

Ayrcıa Türk sporuna desteğini sürdüren Kayın Su, Süper Lig temsilcimiz Kardemir Karabükspor, Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig takımlarından Ankaragücü'nün ve Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartın Spor'un resmi su sponsorluklarını yapmaya devam ediyor.