AK Parti Safranbolu İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette AK parti İlçe Başkanı Ali Kaya, Amerika'nın ve İsrail'in zulüm yapmaktan geri durmadıklarını ifade ederek, "dönem birlik ve beraberlik dönemidir, milli menfaatleri gözetmek ve ülkemizin çıkarlarını kenetlenerek üst seviyede tutma dönemidir." dedi.

Ziyareti sırasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Kaya, "Mazlum ülkelerin ve İslam aleminin güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaçları var. Coğrafyamızda yer altı zenginliklerinin yeniden dağıtım haritasını tekrar şekillendirmek için terör örgütleri maşa olarak kullanılır ve üretilir hale gelmiştir. İşte daha dün gibi hatırladığımız, 15 Temmuz ve sonrası kenetlenme dönemi. Bu kenetlenmenin bundan sonra milli duyguların ön planda tutularak süreklilik kazanması gerekiyor.

Cumhurbaşkanımız ve Türkiye öncülüğünde Turan Ordusunun kurulmasından sonra Kızıl Elma ülküsüne ulaşmak için ülke ali menfaatlerini gözeterek bu birlik ve beraberliğe her zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Dün Fırat Kalkanı ve Cerablus bugün de Afrin ve Azez. Girdiğimiz yerlere barış ve huzuru götürüyoruz. Suriyeli kardeşlerimiz memleketlerine huzur içerisinde geri dönüyorlar ve ülkemiz etrafındaki kara bulutları dağıtıyoruz. Dünyaya açılan kapımız, Safranbolumuzda da bu birlik beraberliği en iyi şekilde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler herkese açık ve hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda bir Safranbolu yönetimi sergiliyoruz ve sergilemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi