AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI KAYA VE EKİBİNDEN YOĞUN "EVET" MESAİSİ 



TBMM Genel Kurulunda, AK Parti'nin 18 maddeden oluşan "Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin mecliste yapılan görüşmeler neticesinde kabul edilmesi sonrası başlayan referandum süreci ile teşkilatların referandum mesaisi başladı.

16 Nisan Pazar günü yapılacak oylama öncesi tüm maddelerin detaylarıyla anlatılması hususunda kolları sıvayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve ekibi yoğun bir tempo ile kampanya çalışmalarına devam ediyor. Daha önce her hafta bir kez yapılan mahalle toplantılarının son dönemde günlük olarak yapılmaya başladı. Halk oylaması ile ilgili 18 madde üzerinden vatandaşın bilgilendirildiği, mahallenin sorunları ve Karabük'te devam etmekte olan projelerin de konuşulduğu toplantılara yoğun ilgi var.

Geniş katılımlı site toplantıları ile vatandaşın maddelerin üzerindeki kafa karışıklığını giderdiklerini ve her maddenin ne kadar kıymetli olduğunu vurguladıklarını belirten Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, "Önümüzde çok değerli bir kampanya süreci var. Her madde ülkemiz ve istikbalimiz için birbirinden kıymetli maddeler. Vatandaşla çok kalabalık toplantılar ile bir araya geliyoruz ve maddeler üzerinde bilgiler veriyoruz. Hiç bir önermede bulunmadan hayıra davet etmek kolay, ama biz gece gündüz demeden geleceğimizi tümüyle aydınlatacak olan, çok köklü değişiklikler getiren, çift başlılığı ortadan kaldıran ve de devlet işleyişine hız ve güç katan bu halk oylamasında halkı evete davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.