AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya ve ekibi sokak sokak geziyor. Mahalle toplantıları ve köy toplantılarının yanı sıra esnaf gezilerine de bir yandan devam ediyor.

Ziyaretleri esnasında esnaf ve vatandaşların dertlerini dinleyen AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Kaya, açıklamasında "Safranbolumuza duyduğumuz aşk bizi yerimizde durdurmuyor. İçimiz kıpır kıpır. Hemşehrilerimize duyduğumuz hizmet aşkıyla her gün daha güçlü bir şekilde vatandaşlarımızla bir araya gelebilme hevesiyle çalışıyoruz. Safranboluyu yakından takip ediyoruz. Bürokrasi ve siyaset arasında bazen ince ve fakat bazen de kalın bir fark gözetilebilir. Ancak bunu yakından takip ediyoruz ve gelişmelere gerekirse müdahil oluyoruz." dedi

"Sanılmasın ki Safranbolu sahipsizdir"

Yaptıkları ziyaretler karşısında vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldıklarını ve her koşulda sahada olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kaya, "Sanılmasın ki Safranbolu sahipsizdir. Safranbolu'da Safranbolu'yu yakından takip eden ve Safranbolu aşığı bir iktidar partisi var ve bunun bir de başkanı var. Ben Ali Kaya olarak hemşehrilerimiz de çok iyi bilir ki bu memlekette yaşıyorum buralıyım ve burada en iyi şekilde hizmete devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi