AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya ve ekibi Safranbolu'da mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Safranbolu'da vatandaşların ihtiyaçlarına yerinde kulak veren ve onlarla birlikte hem hal olup isteklerini ivedi bir şekilde yerine gelmesini sağlayan ve takipçisi olan Ali Kaya gece gündüz durmadan köy köy mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve gerek belediye ve gerekse il özel idare faaliyetlerini yakından takip eden AK Parti İlçe Teşkilatı, dün akşam Eski Çarşı'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Son günlerde Ziraat Bakası şubesinin kapatılmasıyla birlikte oluşan tepkilere cevap veren Kaya, banka şubesinin kapanacağını öğrendikleri andan itibaren Karabük Milletvekilleriyle birlikte konuya el attıklarını ve Ziraat Bankası Genel Müdürüyle görüştüklerini ve bankanın 3 er aylık periyotlarının olduğunu, aynı periyot içinde hem açılıp hem kapanamayacağını, bir sonraki periyotta bankanın şube olarak değilde büro olarak açılacağını dile getirdi.

Banka yetkilisinin, bankanın mülkiyetinin kendine ait olduğunu ve bireysel kasaların burada olduğunu ve bankanın burada zaten güvenlik ve eleman bulundurduğunu belirten Kaya, 2 kişiyle bile olsa büro olarak hizmet vereceğini söyledi. Kaya, ayrıca "Bazı arkadaşların son zamanda bu konuyu kendilerine siyasi malzeme haline getirdiğini ve üzücü olanın banka müdürüyle görüştüğümüzde bu arkadaşların hiç birinin Safranbolu Eski Çarşı şubesinde hesaplarının olmadığını öğrendik." dedi.

Eski çarşıda eczane yok söylemine de cevap veren İlçe Başkanı Kaya, eczanelerin özel muteşebbis olduğunu ve tek diplomayla tek bir eczane açılabileceğini dolayısıyla başka bir eczanenin şube açamayacağını belirterek, yeni mezun olacak eczacılara Eski Çarşı'yı tavsiye edilebileceklerini söyledi.

Sağlık Ocağı için de gerekli olanaklara sahip, hastaların kolay erişebileceği ve girip çıkabileceği bir yerin sağlanacağını ifade eden Kaya, teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi