AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUHAMMET KAYA VE EKİBİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

kayaa

Ak Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı ve ekibi durmak bilmiyor. Dinamik ve genç kadrosu ile birçok ziyaretin yanısıra son olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe yönetimlerine ziyarette bulunan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve yönetimindeki partililer, yaptıkları ziyaret ve açıklamalar ile kamuoyunun takdirini topluyor.

Vatandaşlarla, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile, esnaflarla ve diğer siyasi partililerin temsilcileri ve üyeleri ile kurduğu sıcak ilişkiler taraflı tarafsız toplumun tüm kesiminden takdirle karşılanıyor. Heran seçim temposundaymış gibi çalışmalarına devam eden Kaya ve beraberindeki partililer, Mahalle ve Köy teşkilatları ile toplantı halinde yapılan çalışmaları sahada vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Siyasi geleceği konusunda umut veren genç siyasetçi Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya; "Toplumumuzun siyasete ve siyasetçiye bakışı konusunda partimizin kurulduğu günden beri oluşturduğu bir bilinç var. Sadece seçim dönemlerinde değil daime halkın içinde olmak ve onların sorunlarıyla birlikte mücadele etmek gibi bir amacımız var. Türkiye'nin her yerinde, her yol arkadaşımızın yaptığı gibi varoluşumuzun tek kaynağı vatandaşla iç içe olmaktan mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi