Karabük’te dere kenarında boynu kırılarak öldürülen itfaiye eri Cihan Çetin’in katil zanlısı olduğu iddia edilen Tuncay T., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.


KATİL ZANLISI

Dün gece yarısı Hürriyet Mahallesi Araç çayı kenarında meydana gelen olayda ağaçların arasında yerde hareketsiz yatan bir vatandaşın olduğunu gören vatandaşların durumu 112 ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine yapılan incelemede şahsın öldüğü tespit edildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları incelemede yüzünde darbe ve boynu kırılarak öldüğü tespit edilen şahsın Karabük Belediyesi İtfaiyesinde çalışan evli ve iki çocuk babası Cihan Çetin (35) olduğunu tespit etti.

Olay yerinde içki şişeleri bulan ekipler Çetin’in Tuncay T. isimli bir şahıs ile kavga ettiği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede Tuncay  T. isimli şahsı gözaltına almıştı.

TEK DARBE İLE BOYNU KIRILMIŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Tuncay T.’nin alınan ilk ifadesinde olaydan iki gün önce alkollü olduğundan kendisini kahvehaneye almayan Cihan Çetin ile tartıştığı bunu hazmedemediğini ardından ise dün akşam konuşmak için alkol alarak Çetin’i dere kenarına getirdiği, burada yeniden tartışarak yerde oturan Çetin’in ayak dirseklerine tekme attıktan sonra sert bir şekilde yüzüne de tekme atması sonucu yere yığıldığını söylediği öğrenildi.

Yüzüne aldığı tek ayak darbesi ile boynu kırılarak öldürdüğü iddia edilen Tuncay T’nin ise 2 ay önce basit yaralama olayından dolayı cezaevinden çıktığı öğrenildi.