Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından vatandaşların sorunlarını bire bir aktarabilmeleri amacı ile başlatılan ve büyük ilgi gören Halk Toplantıları devam ediyor.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, vatandaşlarla karşılıklı istişare içerinde bulunmanın sorunların çözümünde etkili olduğunu söyledi.

Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantısı bu hafta Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Vatandaşların bire bir sorunlarını dinleyen, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, kısa sürede çözülmesi gereken sorunlarla ilgili notlar alarak, Kaymakamlık ve Belediye dışında acil çözülmesi gereken talepleri bizzat arayarak ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bildirdi. Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek özellikle, sağlık, ulaşım, gibi sorunların çözümü noktasında ilgili müdürlüklere talimatlar verdi.

Toplantıda, vatandaşların vereceği bilgilerin önemli olduğunu ifade eden Ürkmezer, yaptığı açıklamada; “Bu tür toplantılar halk ile devlet arasında doğrudan iletişim kurma aracıdır. Toplantıların diğer faydası da hizmet ettiğimiz toplumu daha yakından tanımamızı ve beklentilerin ne düzeyde olduğunu görebiliyoruz.

Kısaca vatandaşlarımız ile karşılıklı istişarede bulunmak sorunların çözümünde kolaylık sağlıyor. Ayrıca vatandaşlarımızın diğer kurumlarla ilgili sorunlarının çözümünde de yol gösterici oluyoruz. Böylece toplantının amacına da hizmet etme fırsatı bulmuş oluyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların taleplerini teker teker dinleyen Ürkmezer, toplantıda belirtilen konuların yerinde incelenmesi ve gereğinin yapılması hususunda yetkililere talimat verildi.

Editör: Haber Merkezi