DARBE GİRİŞİMİNİN YAŞANDIĞI O GECEDE KARDEMİR'DEN İLGİNÇ MESAJ

HALKIN DARBEYE KARŞI SOKAKLARA DAVET EDİLDİĞİ SIRADA KARDEMİR'DEN İŞÇİLERE İLGİNÇ BİR MESAJ GÖNDERİLDİ

KARKK

15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından başlatılan darbe girişimi esnasında toplu mesaj sistemi ile Kardemir işçilerine ilginç bir mesaj gönderildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış FETÖ mensubu kişiler tarafından başlatılan darbe girişiminin yurtta büyük endişe oluşturduğu ve demokrasi için halkın sokaklara döküldüğü dakikalarda Kardemir işçilerine bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı demokrasiye sahip çıkmak ve darbeye karşı gelmek adına alanlara davet ettiği dakikalarda, Kardemir A.Ş toplu sms sistemi üzerinden ilk olarak saat 00:58 ve tekrar olarak 4 dakika sonra "Isimize, gucumuze bakiyoruz, vardiyamiza geliyoruz. KARDEMIR A.S." şeklinde ilginç bir mesaj gönderdi.

kardemmmMilyonların sokağa dökülerek darbeye karşı tankların önüne yattığı, kurşunlara siper olduğu böylesi bir gecede atılan bu mesajın ne anlam içerdiği merak konusu oldu.

Karabük'te binlerce vatandaşın kent meydanını doldurarak sabaha kadar demokrasi bekleyişini sürdürdüğü ve darbe girişiminin bir gün sonrasında Genel Müdür Uğur Yılmaz etiketiyle gönderilen bir mesajda ise; "Ulkemize, Milletimize ve Demokrasimize sahip cikma zamanidir. Gun birlik gunudur. Butun arkadaslarimi Aksam Kent Meydanina davet ediyorum." denildi.

Öte yandan kalkışma gecesi gönderilen "işimize bakıyoruz" mesajının Ak Parti il teşkilatından bazı kişilere sorulduğu ve rahatsızlık oluşturduğu konusunda yorumlandığı öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi