Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ., Uluslararası Kalite Zirvesinde “Küresel Kalite, Mükemmellik ve İdeal Performans Ödülü”ne layık görüldü.

KARDEMİR, Fransa merkezli Otherways Management Association Club-Paris (OMAC) kuruluşu tarafından, Kalite ve Mükemmellik alanlarında “Küresel Kalite, Mükemmellik ve İdeal Performans Ödülü” nü aldı.

Bugüne kadar her yıl değişik kategorilerde düzenlenen ve bu yıl 15.’si düzenlenen, 33 ülkeden 40 farklı kuruluşun katıldığı ödül töreni, İtalya’nın Roma kentinde gerçekleşti.

Ödül töreninde KARDEMİR’in kısa tanıtım filminin izlenmesinin ardından, şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Burak Yolbulan tarafından, üretim kapasitesi, yatırımlar ve ürünler ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Şirketin ideal performans, kalite ve mükemmeliyetçilik konularında sektörde gösterdiği başarısı ve özverisinin sonucu almaya hak kazandığı bu ödül, gerçekleştirilen ödül töreninde, şirketin Yönetim Kurulu üyesi Burak Yolbulan ve Kalite Metalurji ve Laboratuvarlar Müdürü Figen Dikilitaş’a takdim edildi.
KARDEMİR AŞ.’den yapılan açıklamada şirketin, gücüne güç katacak her türlü başarıyı, daima sürdürülebilir kılmaya çalışıldığı da belirtildi.