KARDEMİR A.Ş. YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, HAKLARINDA AÇILAN HAKSIZ REKABET VE TİCARET MÜSADELERİNİN İPTAL DAVALARINI TEK TEK KAYBEDERKEN, YARGI SÜRECİNDE ELİNİ GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR

KARDEMİR A.Ş, AVUKATLAR ORDUSUNA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN TANINMIŞ AVUKATI HÜSEYİN YILMAZ’A DA VEKALET VERDİ



KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu üyelerinin öncelikli mal alımı hakkından doğan ‘Haksız Rekabet’ davaları ve yine Kardemir Yönetim Kurulu Üyelerinin şirket ile ticaret yapma müsaadelerinin iptal davaları, Karabük Yerel mahkemelerinde ret edilirken, Yargıtay ve Danıştay’ın son yıllarda aldığı kararlar aksine sonuçlanmıştı.

KAPTAN D.Ç. Eski Satış Müdürü ve Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneği Eski Başkanı Murat Orhan’ın 7 yılı aşan yargı mücadelesi son safhalara gelmiş durumda.

Orhan’ın müdahil olduğu KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik ‘Haksız Rekabet’ ve Ticaret Müsaadelerinin iptal davaları, Karabük Yerel mahkemelerinde ret görmesine rağmen Yargıtay’da davalar kabul edilerek, Haksız Rekabetin yapıldığı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ticaret müsaadelerinin iptali yönünde geçtiğimiz günlerde kararlar açıklandı.

KARDEMİR A.Ş. Yönetimi, şirket adına anlaşma yaptıkları Karabük ve Ankara’da çok sayıda avukatlara vekalet vererek yargı süreçlerini devam ettiriyorlardı.

Yargıtay ve Danıştay’da aleyhlerine çıkan peş peşe kararlardan sonra KARDEMİR A.Ş.’nin son olarak AK Parti Genel Merkez avukatlarından Av. Hüseyin Kaya ile anlaşması ve yargı karşısında elini güçlendirmeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.
Editör: Haber Merkezi