Kardemir Karabükspor klup başkanı Mehmet Aytekin bugün Kardemir A.Ş Yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Öz’ün talimatı ile Genel Müdür Ercüment Ünal ile bir araya geldi.

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün talimatı ile Genel Müdür Ercüment Ünal ile yaptığı görüşme ile ilgili bilgiler veren Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, Kardemir’in bundan sonra mali açıdan Karabükspor’a destek olamayacaklarını söyledi.

Aytekin açıklamasında; KARDEMİR ile 2023 yılına kadar olan forma göğüs reklamlarının talebimiz doğrultusunda kaldırılacağı, yerine yeni göğüs reklamı alarak kulübe maddi destek olması yönünde görüşmeler yaptık. İyi niyet çerçevesinde yapılan görüşme sonrasında KARDEMİR bize gerekli kolaylığı sağlayacak. Bu sayede kulübümüzün forma reklam gelirlerine bir gelir daha katmış olacağız. Ben buradan KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’e ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yapılan anlaşmaya göre, henüz sezonu gelmeden Kardemir tarafından ödemesi yapılan forma göğüs reklamlarının yerine kulüp farklı sponsorlarla anlaşabilecek.