KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA YÜCEL İLDİZ DÖNEMİ

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖR YÜCEL İLDİZ İLE ANLAŞMA SAĞLANDIĞINI AÇIKLADI

İLDİZ

Kardemir Karabükspor, Teknik Direktör Yücel İldiz ile anlaşma sağlandığını açıkladı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da Elvir Baliç'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yücel İldiz getirildi. Karabük ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, İldiz ile yarın saat 14.00'te Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde imza töreni düzenleneceği duyuruldu.

62 yaşındaki teknik adam daha önce 2009-2010 sezonunda yine Kardemir Karabükspor'un başında görev almış ve takımın Spor Toto Süper Lig'e çıkmasını sağlamıştı. 2010-2011 sezonunda İldiz yönetimindeki Karabükspor Süper Lig'i 44 puanla 9. sırada tamamlamıştı. Ertesi sezonun 11. haftasında ise üst üste alınan başarısız sonuçların ardından İldiz ile yollar ayrılmıştı. Ardından Karşıyaka ve Adana Demirspor'u çalıştıran İldiz, son olarak bu sezonun 7. haftasına kadar Yeni Malatyaspor'un başında kalmıştı.

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, anlaşma ile ilgili olarak, "Yücel Hoca'ya evine tekrar hoş geldin diyoruz. Kendisi ile iki sezon hem PTT 1. Lig'de hem de Süper Lig'de çok güzel günler yaşadık. İnşallah aynı güzellikleri bu sene de yaşayacağımızı düşünüyoruz. Bugün prensipte anlaştık, yarın 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağız. Yücel Hoca yanında Metin İlhan Hoca'yı yardımcı olarak getirecek" dedi.

YÜCEL İLDİZ KARABÜKSPOR
Editör: Haber Merkezi