KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına, Karabük Valisi Fuat Gürel bir teşekkür belgesi verdi.

"Ülkemizin; Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 2020 Mart ayı içerisinde ilk vakanın görülmesiyle birlikte, devletimizin önceden almış olduğu tedbirler ve başarılı çalışmalar akabinde Korona Virüs (Covid 19) salgınına karşı mücadelede  devleti ve milliyeti takdire şayan bir çalışma örneği sergilemiştir.

Bu mücadelemizde, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılanması temelinde takdire şayan bir özveri ve fedakarlıkla vermiş olduğunuz maddi-manevi destek için devletimiz ve milletimiz adına müteşekkir olduğumuzu bildirir, devam eden çalışmalarınızda sağlık ve esenlikler dilerim" şeklinde ifadelerin yer aldığı, Vali Fuat Gürel imzalı, Valilik Teşekkür Belgesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan "Bu millet her zor gününde bir araya gelmeyi bilmiştir ve öyle de olmuştur." dedi.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat kendi yedi aylık maaşını vererek "Biz Bize Yeteriz" sloganı başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına geçen ay KARDEMİR A.Ş. 1 Milyon 800 Bin TL bağış yapmıştı.

KARDEMİR A.Ş. ve çalışanları, Pandemi mücadelesi sürecinde kumanya yardımı, tıbbi koruma malzemeleri yardımı gibi çok sayıda destek ürünleri de vermişti.
Editör: Haber Merkezi