Başaralı iş adamı Sertaş Karakaş, 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Yenice Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Konuşmasında;

"Bugün burada tek gayemiz Yenice'ye en iyi şekilde hizmet etmek, Yenice'nin yaşam standartlarını yükseltmek ve ekonomisini güçlendirmek ve siz değerli Yeniceli hemşerilerimize hizmet etme anlamında yola çıkmış bulunmaktayız. Bizim gayemiz şayet hizmet etmekse, Allah'ın izniyle bizde kardeşlik içerisinde, sevgiyle, barışla, huzurla 31 Mart seçimlerini inşallah geride bırakacağız.

Hedefimiz Yenicemize en iyi şekilde hizmet etmek, Yenice'de AK Partimizin sancağını Yenice Belediye Başkanlığı'na dikmek, zaferleri muzaffer eylemek, hayırlısıyla da memleketimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu gayede çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim diğer arkadaşlarımızı ve beni inşallah muzaffer eyler. Hiçbir zaman davamıza, hedeflerimize ve kavgalara bulaşmadan sadece ve sadece Yenice halkına hizmet etmek için yola çıkacağız. Bu gayede bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Yenicemizi bu hedeflere ulaştırmak için gereken bütün projelerimizi siz değerli kamuoyuna duyuracağız ve bununla ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rabbim hayırlısıyla bize, size  hizmet etmeyi nasip eylesin inşallah. " ifadelerine yer verdi.