KARABÜKLÜ ÜNLÜ İŞADAMI ŞEFİK DİZDAR, KARABÜKSPOR’A MADDİ YARDIM ETMEK İÇİN DAHA NEYİ BEKLİYOR?

Kardemir Karabükspor’un içine düşürülen mali bataktan kurtarılması için kentte adeta bir seferberlik başlatıldı.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün gayretleri ile 5 Milyon TL, Karabük’ün siyaset büyüğü Mehmet Ali Şahin’in haddeciler ve demir tüccarları üzerindeki bireysel ricası üzerine 1 Milyon 500 Bin TL gibi bir para toplandı ve son olarak Karabük Valiliği nezdinde de genel bir yardım kampanyası başlatıldı.

Karabük’ün ortak değeri olan Kardemir Karabükspor, kısıtlı imkanlarla ara transferlerini bitirdi ve 11 haftadan sonra kendi sahasında Alanyaspor karşısında galibiyet ile tekrar tanıştı.

Karabükspor’a maddi yardım için kentin önde gelenleri elini taşın altına koyarken, Karabük’lü tanınmış işadamı olan Şefik Dizdar’ın ne zaman ciddi bir yardım yapacağı ise kamuoyunda beklenti haline geldi.

Karabük Demir Çelik İşletmelerinde iş hayatına başlayan, şimdi ise dünyaca ünlü LC Waikiki markasının sahiplerinden olan ve 1.2 Milyar dolarlık serveti ile ‘En Zengin 100 Türk’ listesinin 22. sırasında yer alan işadamı Şefik Dizdar’a Karabük çok şeyler verdi.

Şimdi ise Sayın Dizdar’ın haftalardır kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklenilen Karabükspor’a maddi yardımı gerçekleşecek mi?