Karabük Belediyesi Kapullu Mahallesinde 18. Maddenin uygulandığı bölgelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belediye sınırlarına dahil olan son mahallelerden biri olan Kapullu’da yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

Mevcut planlarda yol olarak görünen ancak kullanılamayan yollar, Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Karabük’ün gelişimine de katkı sağlıyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bu çalışmalarımızla ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. Karabük’te yaşamının kolaylaştırılması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Kapullu Mahallesinde 18. Madde uygulamasını gerçekleştirdikten sonra imar planında yol olarak gözüken noktalarda yol açma çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak ve mahallemizi daha modern bir hale getireceğiz, ayrıca şehrimizin diğer bölgelerinde de yeni yol açma çalışmalarımız devam edecek, öncelikli hedeflerimizden biri de Şirinevler Mahallemizde alternatif yollar açarak trafiği rahatlatmak, yaz aylarıyla birlikte bu çalışmamızda başlayacak " ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi