Karabük Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Ramazan programları ile her mahallede Ramazan'ın coşkusu yaşanmaya başladı.

Miniklerin doyasıya eğlendiği, zaman zaman büyüklerinde eğlencelerde miniklere eşlik ettiği Ramazan etkinliği Namık Kemal Mahallesi’nin ardından Öğlebeli Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Öğlebeli Mahalle Muhtarı Mustafa Akyürek ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler planladıklarını dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ramazan kültürünü çocuklarımıza tanıtmak için çocuk etkinlikleri organize ederek mahallelerimize taşıyoruz. Çocukların coşkusu bizleri de mutlu ediyor. Onlar her şeyin en iyisine, en güzeline layık” dedi.

Ücretsiz ikramların olduğu etkinlik, çocuklara yönelik oyun ve yarışmalar ile geç saatlere kadar devam etti.

Ramazan etkinliği 08.05.2019 Çarşamba günü saat 21:00' de Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi önünde devam edecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Ramazan Etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.

Editör: Haber Merkezi