CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Durum’un adaylıktan çekilmesi ile İYİ Parti ve CHP arasında oluşacak Millet İttifakının yeni adayı kim olacak sorusu cevap arıyor.

CHP Karabük İl Teşkilatı, İYİ Parti ile ittifak halinde adayın İYİ Parti’den gösterilmesini kabul ederken, Dursun Altıparmak’a ise sıcak bakmadığı belirtiliyor.

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Mehmet Aksoy’un geçtiğimiz haftalarda adaylık teklif getirdiği İsmail Yılmaz ismi şimdi ortak aday olarak ön plana çıkmaya başladı.

2003-2007 Yılları arasında CHP Karabük İl Başkanlığı yapan, 2007 Genel Seçimlerinde CHP Karabük Milletvekili Adayı olan İsmail Yılmaz, CHP’nin en yüksek oyunu almasını sağlamıştı.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklama yapan İsmail Yılmaz ise “Millet ittifakı söz konusu olur ve her iki partinin teşkilatları anlaşır da bana adaylık teklifi getirirlerse, görevden kaçmam.” Dedi.

CHP ve İYİ Parti İl Başkanlarının sıcak baktığı İsmail Yılmaz isminin ise ortak adaylıkta karar verilip verilmeyeceği merakla bekleniyor.