EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI

KADIN CİNAYET

Edinilen bilgiye göre bugün 15:00 sıralarında Orhan Yıldız (49) isimli şahıs, tartıştığı eşi Şerife Yıldız'ı (49) bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerine çağrılan ambulansla Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan 2 çocuk annesi Şerife Yıldız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı Orhan Yıldız'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay 15:00 sıralarında Soğuksu Mahallesi İlke Sokakta bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre biri bedensel engelli iki çocuk annesi Şerife Yıldız ve kocası Orhan Yıldız arasında tartışma başladı.

Tartışmanın giderek büyümesiyle Orhan Yıldız eşini bıçaklamaya başladı. 10 kadar bıçak darbesi aldığı ifade edilen Şerife Yıldız bu esnada kendini dışarı atarak kocasından kaçmaya çalışsa da bir süre sonra iki ev arasında yere yığıldı.

Çevre sakinlerinin anlattığına göre ilk müdahaleyi yine kocasının olay yerinde yaptığı ve sağlık ekiplerine haber verildiği ifade edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kocası tarafından defalarca bıçaklanan Şerife Yıldız'ı Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırdı. Acil olarak ameliyata alınan Şerife Yıldız hayatını kaybetti.