KARABÜKSPOR YÖNETİMİNDEN ŞAHİN VE UYSAL’A ZİYARET

ziyaret şahin uysal

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Milletvekili Burhanettin Uysal ile TBMM İdari Amiri Salim Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Tankut, Uysal ve Şahin’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak kulübün tesisleşme konularını ele aldıklarını söyleyerek, “ Her iki milletvekilimize kulübümüzün tesisleşme noktasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Şirinevler bölgesine yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılması planlanan 150 yatak kapasiteli bina için şuan bizim kullandığımız Çamlık sahası ile ilgili bir çalışma var.

Bize yer bulunması noktasında şehrin önünü açmak için çamlık sahasını Sağlık Bakanlığına devretmeye hazırız. Bu noktada Mehmet Ali Şahin bey bizlere gerekli desteği vereceklerini söyledi. Bir taraftan arazi ile ilgili bir taraftan da hastane ile ilgili çalışmalar hızla devam edecek” dedi.

Başkan Tankut, son olarak Eski Hak - İş Konfederasyonu Başkanı, TBMM İdari Amiri Salim Uslu’yu da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduklarını da kaydetti.

Editör: Haber Merkezi