2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 14 hafta boyunca bir galibiyet, 13 mağlubiyet ile ligin en sonunda yer alan KARDEMİR Karabükspor da yeni umutlar doğmaya başladı.

Karabük’ün tanınmış iş adamı Şefik Dizdar’ın, şehrin temsilcisi KARDEMİR Karabükspor’un başta mali açıdan olmak üzere, amatör lige düşmemek için çıkış arayışlarına başladığı öğrenildi.

Karabükspor’un borçlarının ödenmesi ve oyuncu kadrosunun güçlendirilerek, 2. Ligde kalabilmesi için Şefik Dizdar başkanlığında yeni bir yönetimin oluşturulması için süreç başlatıldığı edinilen bilgiler arasında yer alırken, Dizdar’ın bu süreç ile ilgili çeşitli görüşmeler içinde olduğu belirtildi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan ve Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin ile bir görüşme yapan Dizdar, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier ile de görüşme yapacak.

Karabükspor’un kurtarılması için süreç başlatan Şefik Dizdar’ın “Karabükspor için hep birlikte bir şeyler yapmalıyız. Ben tek başıma ortaya çıkmak istemiyorum. Başta KARDEMİR olmak üzere, şehrin tüm dinamikleri el ele verilirse, ben de varım ve kulübün başına geçerim.” Dediği ifade ediliyor.

Dizdar’ın başlattığı bu süreç ile ilgili olarak, Karabükspor Başkanı Mehmet Yüskel’in ise “Şefik beye kulübü hemen teslim etmeye hazırım.” Diyor.

KARDEMİR Karabükspor taraftarı ise Şefik Dizdar’ın kulübün başına geçerek, kulübü amatör kümeye düşürmemek için çalışma yapmasını heyecanla bekliyor.

Editör: Haber Merkezi