KARDEMİR KARABÜKSPOR FENERBAHÇE DEPLASMANINDAN 5 FARKLI MAĞLUBİYET İLE DÖNDÜ

rrr

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Kardemir Karabükspor sahadan 5-0'lık farklı bir mağlubiyet alarak ayrıldı. Hakem kararlarının çokça tartışıldığı maçta 10 kişi kalan temsilcimiz, aldığı bu mağlubiyetle birlikte son iki haftayı puansız geçti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, "İyi başladık ama penaltı ve kırmızı kart sonrası oyundan koptuk" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, “5-0 gibi farklı bir skorla kaybetmek hoş olmaz hiçbir zaman. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. İyi başladık ama penaltı ve kırmızı kart sonrası oyundan koptuk” dedi.

Maçta verilen kararlar hakkında gelen bir soruyu da yanıtlayan deneyimli teknik adam, “Verilen penaltı ve ardından kırmızı kart oyununun neticesini belirledi denebilir. İtiraz etme durumumuz yok. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe'nin karşılaşmanın 17. dakika kazandığı penaltının, penaltı olmadığını söyleyen Kulüp Başkanı Feridun Tankut, "Aldığım telefonlar penaltı olmadığı yönünde. Üzülüyoruz. Futbolcu arkadaşlarıma sordum, penaltı değil dedi. Ceyhun ve 3 arkadaşlarımız itirazlardan dolayı sarı kart gördü. Sonucu hak etmedik. 8 maçlık performans ortada. 5-0 kötü kaybettik. Eşit şartlarda futbol oynansa 5-0 değil, 7-0 kaybedelim. Sonuca katılmıyorum. Türk futbol severlerin takdirine bırakıyorum. Hoca pozisyonu tekrar izlediğinde yanlış karar verdiğini düşünürse uykusunun kaçacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.