Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanlığı için isim netleşti. Mali krizle boğuşan Kardemir Karabükspor'da kulüp başkanlığı koltuğu, geçtiğimiz günlerde Hikmet Feridun Tankut'un istifasıyla boşanmış, 20 Kasım 2017 (yarın) yapılmak üzere kongre kararı alınmıştı.

Kongrede kimin aday olacağına dair bazı demeçler verilip isimler tartışılmaya devam ederken, bugün yapılan bir toplantı ile kongreye tek aday olarak gidecek isim netleşti.

Bugün akşam saatlerinde Polis Evinde bir araya gelen AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın yanı sıra Karabük Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rafet Vergili, TSO Başkanı Tuncay Özcan, işadamı Şefik Dizdar, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Güleç, Murat Malkoç ve Av. Hakan Yılmaz yaklaşık 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Karabükspor'un içinde bulunduğu kriz ortamından biran önce kurtulabilmesi adına bazı kararların alındığı toplantıda yarın yapılacak kongreye katılmak üzere Murat Malkoç ismi üzerinde karar kılındı. Murat Malkoç, yarın yapılacak kongrede tek aday olarak çıkacak.
Editör: Haber Merkezi