5 YABANCI İSİM ÜZERİNDE YOĞUNLAŞAN KARDEMİR KARABÜKSPOR'A YENİ TEKNİK DİREKTÖR



Igor Tudor'un çok konuşulan ayrılığı sonrası Kardemir Karabükspor'da teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı merak edilirken Zoran Barisic ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Tudor'un tartışmalı bir şekilde Galatasaray'ı tercih etmesinin ardından Süper Lig temsilcimiz Kardemir Karabükspor'da teknik direktör arayışları başlatıldı. Edinilen bilgiye göre 5 yabancı isim üzerinde yoğunlaşan kulüp yönetimi, tüm görüşmelerin ardından Avusturyalı teknik direktör Zoran Barisic ile 1,5 yıllığına prensipte anlaşmaya vardı. Barisic ile pürüz çıkmaması halinde imzaların atılacağı ifade edilirken Cumartesi günü saat 13:30'da Antalyaspor deplasmanında oynanacak maçta yöneticiler ile birlikte tribünde olması bekleniyor.

Avusturyalı 46 yaşındaki teknik direktör Zoran Barisic, son olarak Nisan 2013 -  Haziran 2016 tarihleri arasında Rapid Wien takımını çalıştırdı. Bundesliga 1. Lig temsilcilerinden Rapid Wien takımının başında toplam 148 maça çıkan teknik adamın %50,7 galibiyet oranı ve maç başına 1,76 puan ortalaması bulunuyor.