KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN MALİ SIKINTIDAN KURTARILMASI İÇİN BİR TÜRLÜ KÖKLÜ ÇALIŞMALAR İÇİNE GİRİLEMEDİ

YOLBULAN’LARIN BİNDE İKİSİ KULÜBÜN SORUNLARINI ÇÖZECEK Mİ?

Eski başkan Feridun Tankut’un hesapsız harcamaları ve birilerine rant elde ettirdiği iddiaları sonucu 190 Milyon TL gibi borç batağına saplanan Kardemir Karabükspor’u kurtarma çalışmaları sergileyen, Ziya Ünsal Başkanlığındaki kulübün yeni yönetimi, köklü bir çözüm bulmakta zorlanıyor.

Deplasman giderlerini dahi karşılamakta zorlanan Kardemir Karabükspor’un mali sorunlarının çözümü için hemen her gün toplantı yapan kulüp yönetimi, geçici ara çözümler arayışı içinde olması kamuoyunu düşündürmeye başladı.

Vali Kemal Çeber’i aracı yaparak Mustafa Yolbulan’a “binde ikilleri şimdilik almasın” mesajı, Ziya Ünsal “kulüp sorunlarını böyle mi çözecek” sorusu ile karşı karşıya getiriyor.

Aylık yaklaşık 200 Bin TL’yi bulan ve KARDEMİR’in satışlarından elde edilen binde iki gelirler, kulübün Yolbulan’a olan borcu nedeniyle Yolbulan şirketlerine aktarılıyordu.

Mustafa Yolbulan ile diyalog içinde olan Ziya Ünsal’ın Vali Çeber aracılığı ile Yolbulanlara böyle teklif getirmesi ayrı düşündürücü bir konu olarak nitelendiriliyor.
Editör: Haber Merkezi