Karabüklü İhsan Burak Özsaraç’ın ismi Fenerbahçe sportif direktörlüğünde geçiyor


 

Kardemir Karabükspor alt yapısında futbola başlayan Burak Özsaraç, daha sonra Konyaspor, Ankaragücü, Manisa Vestel, Denizlispor, Gençlerbirliği’nde yıllarca süper ligde oynadı.

Geçtiğimiz yıllarda Vefat eden Babası Vedat Özsaraç yıllarca Karabük Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak dersler verdi ve kabri 5000 evler mezarlığında. Annesi Asuman Özsaraç ise hala Karabük, Şirinevler mahallesinde yaşıyor.

Doğma büyüme Karabüklü olan ve bu sezon Süper lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor Sportif Direktörlük görevine getirilen Burak Özsaraç, sezon başında kurduğu takımla Denizlispor’un şansı oldu.  Yukatel Denizlispor Sportif direktörü Özsaraç, ekside olan kulübünü artıya geçirdi. Onlarca menajerin kulübe girişini yasakladı, oyuncu satan menajerlerin yolladığı hediyeleri geri iade etmesi ile tanındı.

Bir senede Denizlispor’da güzel işler yapan, Burak Özsaraç’ın başarısı İstanbul’dan ses verdi. Comolli’den boşalan Sportif Direktörlük için Volkan Demirel, Emre Belözoğlu İle beraber Karabüklü Burak Özsaraç’ın ismi de geçiyor. Ali Koç’un Volkan Demirel yada Burak Özsaraç arasında bir tercih yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

113 yıllık Çınar Fenerbahçe’nin Sportif Direktörlük görevi için bir Karabüklünün isminin geçmesi hem şehrimiz için bir gurur oldu.
Editör: Haber Merkezi