KARABÜK'E YENİ BİR BETON SANTRALİ

HABER GORSEL

Karabük'ün tanınmış firmalarından olan ve birçok büyük projeye imzasını atmış Helka İnşaat, ihtiyaç karşısında yeni bir beton santrali kuracaklarını açıkladı.

Yüksek üretim kapasitesi ve teknolojinin son ürünü santral tefrişatı ile kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten firma yetkilileri, beton santrali kurulumu için gerekli tüm belge ve izinlerin alındığını belirtti.

Karabük'te bir cok iddialı konut projesine imza atmış olan Helka İnşaat , 20 yıla yaklaşan hazır beton tecrübesiyle Safranbolu Karıt Sanayisi girişinde yeni bir beton santrali için yatırım kararı aldıklarını belirtti.

Yatırımı başlayacak olan modern tesis, gerek üretim kapasitesi gerek yüksek teknolojisi ve gerek modern görüntüsüyle bölgede önemli bir konuma sahip olacak.

İnşaat sektöründe 50 yıla yaklaşan tecrübesiyle yapacağı yatırım hakkında bilgi veren Helka İnşaat firma yetkilisi İnşaat Mühendisi Talha YÜCE şu bilgileri paylaştı ;

Hazır beton pazarı yerel bir pazar. Karabük'te bu istikamette yeni ve tecrübeli bir işletmeye daha ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz.

Sürdürebilir ve kaliteli betonun yanında kaliteli hizmet anlayışı ve çevreci yaklaşımlarla sektöre rekabetten çok değer katacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi