AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük’e 5 uzman doktor ve 6 doktorun atandığını kamuoyu ile paylaştı.

Geçtiğimiz hafta Karabük’e gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, AK Parti Karabük Milletvekilleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesin’de incelemelerde bulunmuştu.

Doktor atamalarının ardından açıklama yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz “Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın girişimleri üzerine Karabük ilimize 85. DHY Kurası ile KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanemize 1 Uzman Tabip ve 4 Tabip, Safranbolu Devlet Hastanemize 4 Uzman Tabip ve Yenice Devlet Hastanemize 2 Tabip Ataması Yapılmıştır. Yeni göreve başlayan doktorlarımıza başarılar dilerim. Karabükümüze hayırlı olsun.” dedi.

Karabük’ün 85. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında şu branşlar bulunuyor;

Safranbolu Devlet Hastanesine; Bir Kulak Burun Boğaz Hastalığı Uzman Doktoru, bir Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktoru, bir Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Doktoru ve bir Tıbbi Biyokimya Uzman Doktoru ataması yapıldı.

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ise; Bir Plastik Rekonstrüktif Cerrahı ile dört tane Pratisyen Doktor ataması yapılırken, Yenice Devlet Hastanesine ise iki tane pratisyen doktor ataması gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi