Karabük Net Haber olarak yaklaşık 30 bin kişinin takip ettiği resmi facebook hesabımız üzerinden, takipçilerimize Rafet Vergili’nin 24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimlerde Milletvekili adayı olarak görmek isteyip istemediklerini sorduk.

24 saat süreyle devam eden anket sonucunda "MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili Sizce Milletvekili Adayı Olmalı mı?" sorusuna oy kullananların %66'"OLMALI" yanıtını verirken %34'lük kesim ise "OLMAMALI" cevabını verdi.

Facebook hesabından her kullanıcının 1 kez oy kullanabildiği ankette 1306 kişi Vergili'nin milletvekili adayı olup olmaması yönünde oy kullandı. Kullanıcılardan bazıları ise ankette kullandıkları oyun gerekçesini yorum olarak ekledi. 2009 yılından beri Karabük'te Belediye Başkanlığı görevini yürüten Vergili'nin icraatlarından memnun olan bir kesim Vergili'yi milletvekili olarak görmek istediğini dile getirirken, bir kesim ise mevcut hizmetlerin sekteye uğrayacağı iması ile belediye başkanlığına devam etmesi yönünde görüş beyan etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesinde adaylık kararının kendisine bırakılması üzerine, Rafet Vergili'nin ne karar alacağı ise merakla bekleniyor.

Tamamlanan Facebook Anketi;


Editör: Haber Merkezi