KAHRAMAN ŞEHİDİMİZİ ONBİNLER UĞURLADI

KARABUK SEHİDİNİ UGURLADI

Şırnak'ta dün polisleri taşıyan zırhlı servis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Can Öztürk, Karabük'te on binlerin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Polis Öztürk'ün Zonguldak Havalimanı'ndan alınan cenazesi, önce Kartaltepe Mahallesindeki baba evine, daha sonra Karabük Kent Meydanı'na götürüldü.

Burada düzenlenen törene şehidin ailesi ve yakınları, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Zonguldak 3. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri ve mülki erkan katıldı.

Tekbirlerin getirildiği ve terör örgütünü lanetleyen sloganların atıldığı törende, 21 Ocak’ta doğum günü olan şehit polis memurunun öz geçmişi okundu.

Şehidin babası Ali ve annesi Emine Öztürk ile kız kardeşi Gülcan ile erkek kardeşi Selim ve yakınları, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Baba Öztürk'e baş sağlığı dileyen Mehmet Ali Şahin'de gözyaşı döktüğü görüldü. Şehidin kız kardeşi Gülcan ise tabut başında "abim,abim" diye feryat ederek gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Halil Bektaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Öztürk'ün naaşı, Beşbinevler Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 




 

 
Editör: Haber Merkezi