Yeşil Mahalle Esentepe kapalı pazar yerinde Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Yeşil Mahalle Esentepe Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile başlayan program çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Her gün bir mahallede düzenlenen Ramazan eğlenceleri ile hoşça vakit geçiren minikler, düzenlenen yarışmalarda da ter döküyor. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtılıyor.

Çocuklarıyla birlikte etkinliğe katılan aileler ise yaptıkları açıklamada; “Çocuklarımızla birlikte Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Ramazan etkinliklerinin bizim mahallede düzenlenmesinden dolayı çok mutluyuz.

Burada çocuklarımızla birlikte çok güzel bir gece geçirdik. Karabük Belediyemize, çocuklarımıza böylesine güzel bir eğlenceyi sundukları için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ramazan etkinliği 05.06.2018 Salı saat 21.00'de Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde devam edecek olup, tüm halkımız davetlidir.

Ramazan Etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.