5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Afet Parkında Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi.

Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Bahçelievler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile başlayan program, çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Sosyal Yaşam Merkezi sertifika dağıtımında yaptığı konuşmada; “Daha önce bu parkın olduğu yeri hepiniz hatırlıyorsunuz. 9 yıllık görev süremiz boyunca Karabük’te 103 tane park yaptık.

Karabük’te hiçbir mahallede çocukların park ihtiyacı kalmadı. Karabük’te hiçbir bayramda suların aktığını görmedim. 9 yıldan bu tarafa ise Karabük’te 6 saati geçen bir su kesintisi ortaya çıkartmadık.

Yılbaşı akşamı buradaki spor vadisinin açılışını hep beraber yapacağız. Bu spor vadisi Türkiye’de örnek gösterilecek bir vadi olacaktır. Çevre illerde dâhil olmak üzere bütün herkesin buraya gezmeye, eğlenmeye geleceği bir vadi ortaya çıkaracağız.

Geldiğimiz gün Karabük Belediyesi’nin elektrikleri kesildi ve işçinin maaşı verilemeyecek durumdaydı. Şuan ise Türkiye’nin en zengin Belediyesi, Karabük Belediyesi’dir. Herkes şöyle söylüyordu; 'Muhalefet partisinden birisi Belediye Başkanı olur ise şunlar yapılmaz, bunlar yapılmaz' diye sıralıyorlardı.

İktidar partisinden gelsinler de bu köprüyü yapsınlar. Bir gün dahi para sıkıntısı çekmedim. Bunu da şu şekilde başardık; Karabük Belediyesi’nin kapısından içeri rüşveti sokmadık. Belediyenin kasasına dışarıdan ikinci bir eli sokmadık. Bütün Karabük’ün duasını aldık. Böylece Karabük Belediyesi’nin kasası para ile doldu.

Diğer yandan Ramazan Ayının vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleridir. Ramazan Ayı boyunca her mahallede yapacağımız etkinliklerle, hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd edecek hem de eğlenecek” dedi.

Ramazan etkinliği 22.05.2018 Salı saat 21.00'de Cevizkent TOKİ Parkında devam edecek olup, tüm halkımız davetlidir.

Ramazan etkinliklerine katılmak isteyenler www.karabuk.bel.tr adresinden şenliklerin yerini ve günlerini öğrenebilirler.

Editör: Haber Merkezi