7 Haziran genel seçim sonuçlarını sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren, detaylı grafikler ve rakamlarla sitemiz üzerinden takipçilerimizle paylaşmış, en doğru sonuçları ilk olarak duyurmuştuk.

Seçimin kazananları, kaybedenleri, partilerin oy oranları, ilçelerin detaylı seçim sonuçları gibi bir çok bilginin saniyelerle yarışırcasına paylaşıldığı Karabük Net Haber olarak başarımızı rakamlarla kanıtlayarak rekor tazelemiş olduk.

online sayısıSeçim sonuçlarının merkezi olarak takip edildiği bir çok bölgede Karabük Net Haber ekranının açık olduğu bilgisine ulaşmanın gururunu yaşamaktayız. 17:30 – 00:00  saatleri arası toplamda 176 bin kez görüntülenen sitemiz, mobil uyumlu sonuç sayfasıyla farkını ortaya koyarak yaklaşık % 40'ı mobil cihazlardan olmak üzere toplamda 43.874 farklı cihaz tarafından görüntülendi.

Kaliteli alt yapı çalışmaları ile aşırı ziyaretçi sayısına rağmen sorunsuz ve kesintisiz yayın yapan Karabük Net Haber, aynı anda sitede bulunan kişi sayısı ile kendi rekorunu tazeledi.

Teşekkürler Karabük

Karabük'te internet haberciliğinin öncüsü Karabük Net Haber'i takip etmeye devam edin...


OTURUM SAYISI

Editör: Haber Merkezi