KARABÜK NET HABER'İ ARTIK CEP TELEFONLARINIZDAN VE KÜÇÜK EBATLI TABLETLERİNİZDEN DAHA RAHAT TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ


 

KARABÜK NET HABER, YENİ MOBİL GÖRÜNTÜSÜ İLE SİZ ZİYARETÇİLERİMİZE BİR YENİLİK DAHA SAĞLADI


 

timthumb

 

Karabük'ün gerçek haber sitesi Karabük Net Haber, hızla gelişen teknolojiyi takip etmek ve internet haberciliğini Karabük'te en iyi noktaya getirmek için bir yenilk daha yaptı.

Bundan sonra mobil görüntü uygulamamız ile cep telefonlarınızdan Karabük Net Haber'de daha rahat kullanıma sahip olabileceksiniz. İOS (I PHONE), ANDROİD işletimci akıllı cep telefonlarından Karabük Net Haber'in haberlerine daha rahat ulaşabilecek ve daha pratik gezinme imkanına kavuşacaksınız.

Ayrıca haber sitemizde yayınlayacağımız değişik konulardaki anketlerimize cep telefonlarınızdan da çok rahat ulaşabilecek, oyunuzu kullanabileceksiniz.

Geçtiğimiz aylarda belirlenen rakamlara göre kablolu internet abone sayısı 20,9 milyon iken, mobil abone sayısı 68 milyon ve bu 68 milyonun 2/3'ü 3G abonesi. Bu oranlara bakarak sadece bilgisayar üzerinden ulaşılabilen bir haber sitesi olmak yerine, artık dilediğiniz zaman akıllı telefon veya tabletinizden Karabük Net Haber'in kullanışlı mobil görüntüsüne ulaşabileceksiniz.

Tüm ziyaretçilerimize yeni mobil görüntü uygulamamız hayırlı olsun der, bize destek veren Karabük Net Haber okuyucularına sonsuz teşekkür ederiz.