Bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, Karabük-Gerede ve Karabük-Bartın karayollarında trafiği olumsuz etkiledi.


Kemikli rampasında trafik akışı durma noktasına gelirken, Bartın yolunda ise bazı ağır vasıta araçlar yolda kaldı.


 

Karabük'te kar yağışı etkili olurken, İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan Kemikli rampalarında yol trafiğe kapanma noktasına geldi. Kilometrelerce uzunlukta araçlar yolda mahsur kalırken, trafik ekipleri ve karayolları yolun trafik akışını sağlayabilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı sonrası Karabük - Gerede karayolunda meydana gelen kazalar sonrası Kemikli rampalarında kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu.

Öte yandan, Karabük-Bartın karayolunda da etkili olan kar yağışından dolayı bazı tırlar yolda kaldı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Karabük-Bartın Karayolu Kirkille, Beştepeler ve Ahmetusta Geçidi'nde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı 153. Şube Şefliği ekipleri, yolda sürekli kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı sürücüler ilerlemekte zorluk yaşarken, bazı tırlar da yolda kaldı. Sürücüler dikkatli şekilde ilerlerken, bazı sürücüler yol kenarında araçlarına zincir taktı. Yolda kalan bazı tırlar ise ciplerle çekildi.



Editör: Haber Merkezi