Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sağlıklı ve temiz bir çevre için vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde salgın hastalıklara neden olan mikroorganizmalar ve virüslere karşı dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına başladı.

Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince, öncelikli olarak halkın yoğun bir şekilde kullandığı ve her gün binlerce insanın doğrudan temas ettiği otobüsler, dolmuşlar ve umumi tuvaletlerle ilaçlama çalışmalarına devam etti. Dezenfeksiyon çalışmalarında kullanılan ilaçlar, her türlü virüs, mantar ve bakterilere karşı etkili.

Dezenfekte çalışmalarında Sağlık Bakanlığı onaylı, doğa dostu, alkol bazlı, geniş spektrumlu ve hidrojen peroksit içeren reaksiyondan sonra suya ve oksijene dönüşen insanların sağlığına zararlı olmayan bir ilaçla yapıldığını vurgulayan Karabük Belediyesi Ziraat Mühendisi Kemal Genç; “Temas edildiğinde herhangi bir sağlık problemine yol açmayacak ürünler kullanıyoruz. Terminal, durak ve insanların daha çok temas ettiği kapı kolları ve tutunma yerleri özellikle dezenfekte ediliyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi