Karabük Belediyesi Türkiye’nin en modern ve en gelişmiş hastanelerinden birini inşa ediyor. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek hastanede ileri teknoloji ürünü cihazlarla hizmet verilecek.

Karabük Belediyesi ihtiyaçlara cevap vermeyen mevcut hayvan barınağı yerine, Türkiye’nin en modern ve en ileri teknolojiye sahip barınağını ve hayvan hastanesini inşa ediyor.

Karabük-Yenice Yolu üzerinde yapımı devam eden barınak 150 hayvan kapasiteli olacak. Ayrıca, yaralı ve hasta sokak kedilerinin bakımı için 20’şer kapasiteli iki de kedi evi inşa edilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; "Türkiye’nin en modern tesislerinden birini inşa ediyoruz, hem barınağımızda sokak hayvanlarının beslenmelerini ve bakımlarını yapacak, hem de röntgen cihazından ultrasona kadar en ileri teknolojinin tüm ürünlerinin bulunduğu hayvan hastanemizde sokak hayvanlarına ve imkânları kısıtlı olan vatandaşlarımızın hayvanlarına hizmet vereceğiz, tesisimiz hayvan haklarının en ileri seviyede olduğu ülkelerdeki emsallerinden farklı olmayacak" dedi.
Editör: Haber Merkezi