Karabük Belediyesi İtfaiyesi'ne İki Yeni Araç Daha Eklendi


Karabük Belediyesi, her geçen gün biraz daha gelişip büyüyen, Karabük iline daha iyi hizmet verebilmek, yangınlara daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla iki yeni araç aldı.

24 metre merdiven uzunluğu ve 2 ton su kapasitesi olan 1 adet itfaiye aracı ile 5 ton su, 300 kg köpük kapasiteli ve elektronik kumandalı monitör sistemi olan 1 adet arazöz Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü araç filosuna dahil oldu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, alınan her aracın hizmette yeni bir adım olduğunu söyledi. Belediyecilikte yeterli teknik donanım ve ekipmanın olmasının, yapılan çalışmaların hızlı ilerlemesini sağladığını belirten Vergili; “Belediyenin tüm birimlerindeki eksikleri gidermek için çalışıyoruz.

Kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir Belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Aldığımız her yeni araç, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek içindir. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebiliyorsak ne mutlu bize. İtfaiye Müdürlüğü çatısı altında halkımıza hizmet verecek yeni araçlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.