Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük birinci sıra milletvekili adayı Seyit Ahmet Karabacak, seçim çalışmaları kapsamında adım atmadık yer bırakmıyor. Ramazan ayı olmasına rağmen seçim çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlayan Karabacak, Karabük Belediyesi şantiyelerini ziyaret ettikten sonra Yortan Beldesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Sabah saatlerinde Karabük Belediyesi şantiyelerinde çalışan işçileri ziyaret eden Karabacak; Temizlik İşleri, Su Kanalizasyon ve Drenaj Onarım, İtfaiye, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personelden desteklerini istedi.

MHP Karabük milletvekili adayı Seyit Ahmet Karabacak, eşi, Ülkü Ocakları, MHP Kadın Kolları ve parti teşkilatları ile beraber Yortan Beldesi'nde cadde esnaflarını ve pazar esnaflarını ziyaret etti. Yortan Beldesi'nde kendisine ve partisine hem esnaf hem de vatandaşlarca gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Seyit Ahmet Karabacak, “Ahmet Karabacak'ı herkes tanır, elinden geldiğince dinler ve yardımcı olmaya çalışır. Bize herkes 'Ahmet Abi' der ve bundan da rahatsız değiliz. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde MHP'den milletvekili olarak seçilirsem sizler için var gücümüzle çalışacağız. ” dedi.



Editör: Haber Merkezi