24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimlere kısa bir süre kala partiler ve milletvekili adayları da seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyor.

MHP Milletvekili Adayları Ahmet Karabacak ve Çetin İpek, İl Başkanı Adem Kar, Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı bugün Safranbolu Sanayi esnafını gezerek istek ve taleplerini dinlediler. Milletvekili Adayı Karabacak, seçim gezisi sırasında yaptığı açıklamada halkın ilgisinden son derece mutlu olduğunu, vatandaşların MHP’ye teveccühünün yüksek olduğunu belirtirken ziyaret sırasında esnaflar ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Adayı Çetin İpek ise bir Safranbolulu olarak Safranbolu seçmeninin evlatları olan kendisine olan ilgisine teşekkür ettiğini, MHP’nin Safranbolu’da yüksek oranda oy alacağına inandığını ve oyların yüzde 51'ini beklediklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Adem Kar ise özellikle havaalanı konusuna değinerek, yapılmak istenen havaalanının pistinin çok kısa olduğunu, her iki tarafının uçurum olduğunu ve uzatmanın mümkün olmadığını belirterek, bize birileri 2800 metreye uzatılabileceğini izah etmelidir dedi.

Editör: Haber Merkezi