Youtube kanalı üzerinden yayın yapan ve yaptıkları videolar ile milyonlarca kişiye ulaşan "Sözler Köşkü", içerisinde kahraman şehidimiz Ömer Bilal Akpınar'ın mektubunun da bulunduğu şehit mektuplarını sokak röportajları esnasında vatandaşlara okuttu.

1 Milyon 200 binden fazla abonesi bulunan ve kendilerini "Türkiye'nin en büyük İslami YouTube kanalıyız" ifadesiyle tarif eden Sözler Köşkü'nün çektiği bu videoda, mektupları okuyan vatandaşların duygulandığı anlar ve düşünceli halleri ise dikkat çekiyor.

Bir sosyal deney ve farkındalık projesi fikri ile çekilen görüntülerde, 1994 yılında Sarıkamış'ta bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Binbaşı Bedir Karabıyık ve Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'de hain teröristlerce şehit edilen 22 yaşındaki Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın yazmış oldukları mektuplar vatandaşlara okutuluyor. Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar, Zeytin Dalı Harekatı’nın 19’uncu gününde hain saldırıda şehit düşmüş, Karabük'te on binlerce insanın katıldığı ve ülke gündemine düşen bir cenaze töreninin ardından vasiyeti üzerine Safranbolu'ya defnedilmişti.

Sözler Köşkü'nün "ŞEHİT MEKTUPLARINI OKUTTUK" başlığı ile yayınladığı video ise şu şekilde;

Editör: Haber Merkezi