İl Jandarma Komutanlığından Okullarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik alınan tedbirler ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Çocuk ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak maksadıyla; Yenice İlçe J.K.lığınca 04-05 Ekim 2017 tarihlerinde, Yenice Satuk ve Yortan Ortaokullarında, Safranbolu İlçe J.K.lığınca, Yazıköy Şehit Sözleşmeli Er Coşkun İŞLEYEN İlköğretim Okulu ve Yazıköy Sağlık Meslek Lisesinde görevli idareci ve öğretmenler ile öğrenim gören öğrencilere, Jandarma Asayiş, KOM Şube Müdürlüğü ve Trafik Timlerince Okullarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik alınan tedbirler ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Faaliyet öncesinde güvenli eğitim koordinasyon görevlilerince okul yönetimi ile toplantı icra edilmiş, faaliyet sonunda ise çocuklara “Jandarma Çocuk Dergisi” hediye edilmiştir.

Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, başta uyuşturucu maddelerin kullanılması ile mücadele olmak üzere, çocukların emniyetli bir şekilde eğitim görmelerinin sağlanması maksadıyla önleyici kolluk tedbirlerinin alınmasına devam edilmektedir