İYİ PARTİ KARABÜK İL GENELİNDE Kİ TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINI BİR TÜRLÜ TAMAMLAYAMADI

Yaklaşık bir ay önce İyi Parti Karabük Kurucu İl Başkanlığına atanan Dursun Altıparmak, Karabük İl Genelinde il ve ilçe teşkilatlarını kurma çalışmalarına devam ediyor, fakat bir türlü teşkilatların kuruluşlarını tamamlayamadı.

İyi Parti Genel Merkezi, Türkiye genelindeki örgütlenme çalışmalarında görevlendirdikleri kurucu İl Başkanlarına teşkilatlanma çalışmaları için 15 gün ila bir ay süre veriyor.

Yaklaşık bir ay önce Karabük Kurucu İl Başkanı olarak atanan Dursun Altıparmak'da il ve ilçelerde teşkilat kurma çalışmalarını bir türlü bitiremedi.

Siyasi kulislerdeki söylemlere göre, Altıparmak'ın teşkilat çalışmalarını maddi imkansızlıklardan dolayı kısıtlı bir şekilde yaptığı ve teşkilat kurma noktasında irtibata girdiği kişiler ile genellikle bir güven sorunu yaşadığı ifade ediliyor.

Yaklaşık bir aydır Karabük Kurucu İl Başkanlığına atandığı halde bu zamana kadar hiç bir varlık gösteremeyen Altıparmak'ın, teşkilatları kurarak parti binalarını ne zaman açacağı hakkında ise taban farklı görüşler taşıyor.
Editör: Haber Merkezi