Karabük Belediyesi vatandaşların isteklerini değerlendirerek, her noktaya en sağlıklı ve en güvenilir hizmeti ulaştırıyor.


Aydınlıkevler Mahallesinde istinat duvarı yapım çalışmalarına devam eden Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol kenarlarında oluşan ve oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı çalışmalarını sürdürüyor.


Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri istinat duvarı çalışmalarının yanı sıra Aydınlıkevler Mahallesindeki merdiven çalışmalarına da devam ediyor.


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelerde yolların olası çökmelerinin önüne geçmek ve güvenli yolların sağlanması için başlatılan istinat duvarı çalışmalarının ihtiyaç duyulan mahallelerde devam edeceğini belirtti.


Karabük’ün her gün gelişen, geliştikçe ihtiyaçları artan bir kent olduğunu ifade eden Başkan Vergili; "Karabük Belediyesi olarak ihtiyaçlara cevap vermek için ara vermeden çalışıyoruz.


Şehrimizde İstinat duvarı çalışmalarının yanında merdiven çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz" dedi.


 

Editör: Haber Merkezi