13 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAVGA KAMERADA

TARAFLARIN BİRBİRLERİNE SOPA VE DEMİR ÇUBUKLARLA VURDUKLARI GÖRÜLÜYOR

ACIMASIZ KAVGA

Karabük’te arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan ve 13 kişinin yaralandığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde tarafların birbirlerine acımasızca vurdukları görülüyor.

Olay, akşam saatlerinde Tüccarlar İş Merkezi’nde meydana geldi. Karabük’te faaliyet gösteren inşaat firması sahipleri Ekrem K. ile Mahmut S. arasında 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir arsa yüzünden anlaşmazlık çıktı. Taraflar aralarında çıkan anlaşmazlığı çözmek için Mahmut S.’nin ofisinde buluştu.

İkili arazi yüzünden tartışmaya başladı. İki tarafın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Sopaların kullanıldığı kavgada Ekrem K. ile yakınları Murat, Behran, Alparslan, Hasan, Mehmet Nuri, Mehmet ve Fatih K. ile Mahmut S. ve yakınları Sebahattin, Cemil, Celal ve Feyyaz S. yaralandı.

BİRBİRLERİNE ACIMADAN VURDULAR

Görüntülerde ellerinde sopa bulunan kalabalık bir grubun iş hanının ortasında birbirlerine acımasızca vurması yer alıyor. Cep telefonu tarafından çekilen görüntülerde, bazı şahısların ellerinde sandalyeler de gözüküyor. Tarafları ise kimsenin ayıramadığı görülüyor. Kavganın ardından iş merkezinden ayrılan şahısların dükkana taş ve sopa atması da kameraya yansıdı. Polis ekiplerinin de kavga sonra koşması görüntülerde yer alıyor.

İŞTE O ANLAR
Editör: Haber Merkezi